skip to main | skip to sidebar

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • Lezzet Durağı
  • İLETİŞİM

ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER

ETLI TAZE FASULYE

10:36 | Publish by Unknown

TAZE FASULYE



1 kg taze fasulye
500 gram et
5 adert somates
4 dis sarimsak
3 adet kuru sogan
1 yemek ks salca
tuz ,karabiber
 YAPILISI
eti tencereye alin  tuz sivi yagi ile soteleyin salca ve kuri soganlari ilave edin biraz daha kavurun ayiklanmis yikanmis taze fasulye yi ilave edip  kabuklari soyulmus yküp küp dogranmis domatesleri ve sarimsaklari ekleyip tuzunu ilave edip kisik ateste pisirin suyunu  sebzeler suyunu slacaktir kesinlikle su ilavesi yapmiyoruz afiyet olsun.


Etiketler: Etyemekleri 0 yorum
0 Responses

« Sonraki Kayıt Önceki Kayıt »
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)
Siteme Hoşgeldiniz

Kim ne demiş ?

Popüler Yayınlar

  • DIYARBAKIR ÜSÜLÜ TIRIT
  • MARDIN KAVURMASI KALI
  • findikli kurabiye
  • CIKOLATALI TART
  • PATLICAN MUSAKA
  • NISASTALI KURABIYE
  • POĞAÇA
  • KUZU GERDAN HASLAMA
  • cemenli ispanak yemegi
  • ETLI TAZE FASULYE

Kategoriler

  • BALIKLAR
  • CHEESCAKEKLER
  • CUPCAKELER
  • Etyemekleri
  • Garnitürler
  • HAMUR İŞLERİ
  • HAMURİŞLERİ
  • KAHVALTILIKLAR
  • KEK-PASTALAR
  • KURABİYELER
  • MACARONLAR
  • MEZELER
  • POĞAÇALAR
  • PİLAV-MAKARNALAR
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • YEMEKTARİFLERİ
  • YEMEKTARİFLERİM
  • YENI TARIFLER
  • YÖRESEL LEZZETLER
  • ÇORBALAR

Blog Listem

  • Susam Çörek Otu Denenmiş Tarifler
    BLOGUMUN AYLIK (Ocak Ayı) 2020 TOP-10 LİSTESİ
  • Lifestyle Sieda
    Wazakgama (Kenevir Helvası veya çedene helvası)
  • Selma'nın Organik Mutfağı
    GONCA GÜL BÖREK
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe

Davetlimizsiniz

USTA ELLERDEN

Lezzet Duragi

Hemen Üye Olun

Instagram

Kim Nerden Geldi ?

Ziyaretçilerim

Translate

Blog Archive

Elegant Rose
Copyright (c) 2010 ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.