skip to main | skip to sidebar

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • Lezzet Durağı
  • İLETİŞİM

ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER

PIRZOLA BASTI

09:09 | Publish by Unknown

PIRZOLA BASTI


malzemeler
1 kg kuzu pirzola
4 adet kuru sogan
3 adet domates
1 yemek ks zeytin yagi
Tuz

Hazirlanisi
Dilimlenmis kemikli kuzu pirzolalari et dövecegiyle dövüp genisletin tuzlayip
Soganlari halka halha kesip dilimleyin yuvarlak fitin tepsisinde yagli kagit serip tabanina soganlari dizip 1 yemek ks zeytin yagi üstüne gezdirip üstüne pirzolalari dizin yarim ay seklinde dogranmis domatesleri koyup tuznu ilave edip 180 derece firinda pisirin firindan pirzolalari cikarmadan cevirin öbür tarafinida pisirip servis ediniz afiyet olsun

Etiketler: YEMEKTARİFLERİ 0 yorum
0 Responses

« Sonraki Kayıt Önceki Kayıt »
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)
Siteme Hoşgeldiniz

Kim ne demiş ?

Popüler Yayınlar

  • MAGMA KEK
  • DIYARBAKIR ÜSÜLÜ TIRIT
  • cemenli ispanak yemegi
  • SALATA

Kategoriler

  • BALIKLAR
  • CHEESCAKEKLER
  • CUPCAKELER
  • Etyemekleri
  • Garnitürler
  • HAMUR İŞLERİ
  • HAMURİŞLERİ
  • KAHVALTILIKLAR
  • KEK-PASTALAR
  • KURABİYELER
  • MACARONLAR
  • MEZELER
  • POĞAÇALAR
  • PİLAV-MAKARNALAR
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • YEMEKTARİFLERİ
  • YEMEKTARİFLERİM
  • YENI TARIFLER
  • YÖRESEL LEZZETLER
  • ÇORBALAR

Blog Listem

  • Susam Çörek Otu Denenmiş Tarifler
    BLOGUMUN AYLIK (Ocak Ayı) 2020 TOP-10 LİSTESİ
  • Lifestyle Sieda
    Wazakgama (Kenevir Helvası veya çedene helvası)
  • Selma'nın Organik Mutfağı
    GONCA GÜL BÖREK
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe

Davetlimizsiniz

USTA ELLERDEN

Lezzet Duragi

Hemen Üye Olun

Instagram

Kim Nerden Geldi ?

Ziyaretçilerim

Translate

Blog Archive

Elegant Rose
Copyright (c) 2010 ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.