FIRINDA PALAMUT BALIGI
BALIK OLMASA OLMAZIM OLSA HERGÜN YERIM COK SEVEREK YERIM SIZLERE COK GÜZEL EVE BALIK KOKUSU SINMEDEN LEZIZZ FIRINDA PALAMUT BALIGI TARIFIME GECELIM SIMDI TAM
MEVSIMI MUHAKAK TARIFIMI DENEYIN
FIRINDA PALAMUT BALIGI
palamut baligi ne kadar yapacaginiz size kalmis tam ölcü veremiyecem
Malzemeler
Palamut baligi
Patates dilimlenmis
Sogan dilimlenmis
Domates
Pulbiber
Tuz
Zeytin yagi
limon dilimleri
Hazirlanisi
Baliklari yikayip temizleyin sonra dilimler seklinde kesip tuzu ve pulper serpin arasina bir patates dilimi bir sogan dilimi koyup hepsini firin tepsisine dizin bir sogani minik minik dograyip domatsleri de minik kesip üstüne ve tepsinin bos yanlarina dizin en son baliklarin üzerine
zeytin yagi gezdirip firina verin bes dakika pidirdikten sonra limon dilimlerini ilave edip pisirin yaninda bol yesil salata ile servis ediniz afiyet olsun
Palamutu pek sevmem lezzetsiz bir balık gelir bana ama bol etli olması güzel.Çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık.