skip to main | skip to sidebar

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • Lezzet Durağı
  • İLETİŞİM

ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER

VELLIBAH

00:16 | Publish by Unknown

VELIBAH


MALZEMELER
1 su bardagi süt
4 yk sivi yag
1 yk instanst maya
aldigi kadar un
1 yk tuz
ICI ICIN
1 kg patates
2 pk cig krema  yani sivi kremave ya süt killanabilirsiniz benim tercihim  cig krema
tuz, karabiber,
pulbiber, tereyagi.

YAPILISI
hamuru kulak memesi yumasakliginda  yogurun,
mandalina büyüklügünde bezeler yapin  daha öncesinden  hazirladiginiz  bezelerin cay bardagi büyüklügünde acip  ayni büyüklükte yaptiginiz patates harcini koyunelliniz ile  bohca gibi  yapip kapatin biraz elliniz ile acip merdane ile istediginiz kalinlikta yapip  önceden isitiginiz tavada her iki yüzünü pisirin üstüne bol tereyagi  sürüp sicak sicak servis ediniz,

Etiketler: YÖRESEL LEZZETLER 0 yorum
0 Responses

« Sonraki Kayıt Önceki Kayıt »
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)
Siteme Hoşgeldiniz

Kim ne demiş ?

Popüler Yayınlar

  • DIYARBAKIR ÜSÜLÜ TIRIT
  • MiDYAT TAVA
  • cemenli ispanak yemegi
  • MARDIN KAVURMASI KALI

Kategoriler

  • BALIKLAR
  • CHEESCAKEKLER
  • CUPCAKELER
  • Etyemekleri
  • Garnitürler
  • HAMUR İŞLERİ
  • HAMURİŞLERİ
  • KAHVALTILIKLAR
  • KEK-PASTALAR
  • KURABİYELER
  • MACARONLAR
  • MEZELER
  • POĞAÇALAR
  • PİLAV-MAKARNALAR
  • SALATALAR
  • TATLILAR
  • YEMEKTARİFLERİ
  • YEMEKTARİFLERİM
  • YENI TARIFLER
  • YÖRESEL LEZZETLER
  • ÇORBALAR

Blog Listem

  • Susam Çörek Otu Denenmiş Tarifler
    BLOGUMUN AYLIK (Ocak Ayı) 2020 TOP-10 LİSTESİ
  • Lifestyle Sieda
    Wazakgama (Kenevir Helvası veya çedene helvası)
  • Selma'nın Organik Mutfağı
    GONCA GÜL BÖREK
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe

Davetlimizsiniz

USTA ELLERDEN

Lezzet Duragi

Hemen Üye Olun

Instagram

Kim Nerden Geldi ?

Ziyaretçilerim

Translate

Blog Archive

Elegant Rose
Copyright (c) 2010 ROJİNDEN KEYİFLİ TARİFLER. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.