Et sote
500 gr dana et
2 bas sogan
3 adet domates
2 adet yesil biber
2 yemek ks zeytin yagi
Tuz
Hazirlanisi
Eti tencereye koyun bir su bd su ilaveedin suyunu cekinceye kadar pisirin soganlari , biberleri ve domatesleri minik minik dograyip ilave edin 2 yemek kasigi zeytin yagi tuz hepsini ete ilave edin kisik ateste pisirin.
Mantar sose:
8 adet mantari dograyin yikayip tencereye alin duyunu crkinceye kadar pisirin bir paket hazir jägersauce 1 /5 su bd suyla birlikte mantara ilave edip kivamini alincaya kadar pisirin
Bezelyeli pilav:
1/5 su bd pirinc
1 kutu hazir bezelye
3 su bd sicak su
Tuz
2 yemek ks margarin
Ilk önce bezelyeleri ve pirinci güzelce margarinle kavurup 3 sicak su bd suyu ilave edin kaynadiktan sonra orta derece de pisirin tane tane bir pilav olacaktir afiyet olsun