Tavuklu dürüm
MALZEMELER
1-5 kg tavuk budu haslanmis didiklenmis
1 adet kuru sogan
2 dis sarimsak
1-5 yemek ks biber salcasi
pulbiber
karabiber
tavuk budlarini haslayin didikleyin ezilmis 2 dis sarimsagi rendelenmis kuru sogani biber salcasini ve baharatlari harmanlayin firin tepsisine dizip firinda pisirin
salatasi icin domates sogan marul maydanoz zeytinyagi hepsini karistirin hazirladiginiz tavuk budlarini salatayla birlikte lavaslara sarip afiyetlen yeyin
lavas ekmegi hamuru icin
1 paket kuru maya
1 tatli ks seker
3-5 su bardagi un
1-5 su bardagi ilik su
hamuru yogurun hafif elle yapisan bir hamur olacak sekilde 1 saat dinlendirin tekrar tezgaha alip yogurun yumurta büyüklügünde bezeleri yapip tavamizin büyüklügünde acip ne kalin ne ince olsun lavaslar cok ince olursa kurur kalin olursa pismez güzel teflon tavada önlü arkali pisirin
havlu beze sarin sertlesmesin.